Supertrevlig och snabb kundservice!

Brett sortiment av billiga och bra varor | Säkra och enkla betalningar | Certifierad E-handel | Leveranstiden är tre till sex veckor | Öppet köp i 30 dagar | Fri frakt över 500 kr och smidiga returer till Kramfors

(OBS! Sedan helgen ligger vår mejl nere på grund av ett större fel hos webhotellet. De jobbar på saken och vi bör ha tillgång till vår mejl igen sent på kvällen 2020-12-02 om deras prognos stämmer. Då kommer vi jobba ifatt och svara på mejl så snabbt vi bara kan. Tack för er förståelse!)

Välkommen till Hemhuset.se!

På Hemhuset.se köper du saker för hem och hushåll, köksredskap, städartiklar, inredning och dekorationer med mera. Du kan även fynda produkter inom scrapbooking, sömnad och stickning, broderi, läderslöjd och annat inom hobby och pyssel.

Fram till 8 mars 2020 fungerade vi som en mellanhand för leverantörer utanför EU (Kina och Hong Kong). Från den 8 mars 2020 är detta dock ett minne blott, och nu tar vi hand om hela processen. Inga extra avgifter tillkommer längre och vi sköter allt gällande tull och moms. Vi skickar till och med varorna personligen från Kramfors numera!

Betala tryggt och säkert via Klarna. Denna sida är krypterad och säker att använda. Har du några funderingar nås vi via kontaktformuläret.

Senast inlagda artiklar